Tetovë: 30 vjeçari su*lmon fizikisht fqinjin e tij 76 vjeçar

ilustrim

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë njofton se një 30-vjeçar nga Tetova ka su* lmuar fqinjin e tij për shkak të një mosmarrëveshje për një vend parkimi. “76 vjeçari S.A. nga Tetova dje (04-tetor) në ora 11:10 në SPB Tetovë ka raportuar se 20 minuta më parë është su* lmuar fizikisht para shtëpisë së tij nga fqinji i tij M.S. (30), për shkak të keqkuptimeve rreth vend parkimit”. “Së shpejti, M.S. është ndaluar dhe ndaj tij është përgatitur parashtresë përkatëse”, thonë nga SPB-Tetovë.

Baby Boo