Tetovë, 12 persona nuk e kanë respektuar orën policore

Në periudhën prej ora 07.00 të datë 12.04.2020, deri ora 07.00 të datës 13.04.2020, në rajonin e SPB Tetovë, gjithsej 12 persona prej të cilëve (TE-7 dhe GV-5), mes të cilëve edhe një person i moshës mbi 67-vjeçe, janë privuar nga liria,

Baby Boo

për shkak të mos-rrespektimit të vendimit për kufizimin e lëvizjeve, me ç’rast do të pasojnë edhe parashtresa adekuate, sipas nenit 206 nga Kodi Penal.

Në këtë periudhë numri i personave të vendosur në karantinë shtetrore në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, është 142 (TE-59 dhe Gv-83) ndrsa numri i personave të rrij të evidentuar në vetë-izolim është 10 (TE-1 dhe GV-9) si dhe 2 persopna të ri në Tetovë me vendim të Inspektoratit shtetrorë-sanitar.