Tetovarit i hyjnë në vikend shtëpinë e tij në Kodrën e Diellit dhe tentojnë ta djegin


Dje (19-nëntor) në ora 18:45 personi R.A. (42) nga Tetova në SPB-Tetovë ka raportuar se një kryerës i panjohur i cili me përdorimin e forcës kishte hyrë brenda dhe ishte përpjekuar që të shkaktonte zjarr në vikend- shtëpinë e tij në Kodrën e Diellit. Nuk ka pasur të lënduar asnjë person, kurse është dëmtuar vetëm një pjesë e mobiljeve të shtëpisë. Është kryer inspektimi dhe çështja është duke u zbardhë.

Baby Boo