Tetovari prodhonte lëndë narkotike, kapet nga policia!


Dpartamenti për shitjen dhe prodhimin e drogës, paraqiti një ankesë penale kundër NS (46) nga Tetova, për arsyet pse i dyshuari kryen veprën penale “prodhim të paautorizuar dhe shitjen e lëndëve narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve “të parashikuara dhe të dënueshme sipas nenit 215 të Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë.

Më 24 janar 2019, një kërkim u krye në shtëpinë ku i akuzuari qëndronte përkohësisht në Shkup, tek ai u gjetën dhe konfiskuan lëndë narktoike dhe objekte të ndryshme që përmbajnë heroinë./Pa Censurë