Tetova sot radhitet e dyta me raste të reja COVID 19

Ndryshe nga fundjavat e kaluara, këtë fundjavë infektimet e reja nuk kanë pësuar ulje. Kështu në 24 orët e fundit në vendin tonë janë kryer 1 853 testime të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 428 kanë rezultuar pozitivë.

Baby Shop Charli

Përqindja e të prekurve krahasuar me testet mbetet e lartë, 23 për qind.

Pas Shkupit i cili prin me 200 raste sot Tetova eshte qyteti i dyte pas saj me 30 raste te reja.

Restorant Lumare