Tetova shënon 45 raste të reja me Covid-19, gjithësej 209 raste aktive dhe 27 të vdekur

Në qytetin e Tetovës gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar numër rekord të të infektuarve me Covid-19 që nga muaji mars me gjithësej 45 raste. Nga gjithësej 380 të infektuar me Covid-19, 209 raste janë aktive dhe 27 të vdekur. Sot në mbarë vendin janë regjistruar 196 raste të reja dhe 8 të vdekur. Pa Censurë

Baby Boo