Tetova kryeson listë, bën më ftohtë!


Sot në mëngjes temperatura më e ulët është matur në Tetovë dhe atë minus 11 gradë Celsius, derisa më e larta në Gjevgjeli, ku termometri ka arritur në një gradë Celsius.

Sipas Entit Hidrometeorologjik deri në ora 07:30 temperatura minus 10 ka shënuar në Shkup, minus 8 në Prilep dhVinicë, derisa në Berovë minus 3 gradë Celsius.