Teteks 0-1 Struga, edhe Vojvodët nuk e shpëtojë Teteksin nga rënia prej lige


Teteks 0-1 Struga, edhe Vojvodët nuk e shpëtojë Teteksin nga rënia prej lige
November 3, 2018011

Sot Teteksi përballet me ekipin e Strugës në Tetovë ku rezultati aktual është 0-1 për ekipin e Strugës.

Në qoftse humb edhe këtë ndeshje Teteksi atëherë është,,me një këmbë drejt ramjes nga liga.

Vojvodët në numër rreth 200, shumica e moshës minorene kanë përkrahur klubin e tyre dhe kanë adresuar fyerje kundrejt shqiparëve në Tetovë.

Disa nga ”Vojvodët” kanë festuar me ”Skopsko” 30 vjetorin e themelimit të Teteksit.

Baby Boo