Tetë ditë parabu*rgim për mjeken nga Kumanova


Mjekes nga Spitali i përgjithshëm i Kumanovës e cila para dy ditëve u arr*estua nën dyshimin për marrje të ryshfetit nga pacientët iu shqiptua masa e parabu*rgimit në kohëzgjatje për 8 ditëve.
Ndërsa Prokuroria Themelore ka ngritur procedurë kundër saj nën dyshimin se ka kryer veprën penale: “Keqpërdorim të detyrës zyrtare”.

Ndryshe ditë më parë Ministria e Punëve të brendshme njoftoi se është arr*estuar një mjeke nga Kumanova.
Nën dyshime për ko*rrupsion dhe ke*qpërdorim të pozitës zyrtare. Bëhet fjalë për mjeken E.S., e punësuar pranë Repartit të Syve në Spitalin e Kumanovës.