Tetë ditë parabur*gim për mjeken nga Kumanova e cila u kap me mito


Mjekes nga Spitali i përgjithshëm i Kumanovës e cila para dy ditëve u arr*estua nën dyshimin për marrje të ryshfetit nga pacientët iu shqiptua masa e parabur*gimit në kohëzgjatje për 8 ditëve, ndërsa Prokuroria Themelore ka ngritur procedurë kundër saj nën dyshimin se ka kryer veprën pen*ale: “Keqpërdorim të detyrës zyrtare”, shkruan Alsat.

Ndryshe ditë më parë Ministria e Punëve të brendshme njoftoi se është arr*estuar një mjeke nga Kumanova, nën dyshime për korr*upsion dhe keqpërdorim të pozitës zyrtare. Bëhet fjalë për mjeken E.S., e punësuar pranë Repartit të Syve në Spitalin e Kumanovës.