Tetë aksidente gjatë 24 orëve të fundit në Shkup

Gjatë ditës së djeshme nga gjithsej tetë aksidente në vetëm tre prej tyre katër persona kanë marë lëndime të lehta trupore, ndërsa nga pesë aksidentet tjera janë shkaktuar vetëm dëme materiale, njofton Pa Censurë

Baby Boo

Nga SPB Shkup njoftojnë se gjatë ditës së djeshme policia e trafikut ka ndaluar dhe sanksionuar 81 shoferë të cilët kanë lëvizur me shpejtësi të madhe, nëntë të tjerë kanë kaluar në të kuqe si dhe nëntë shoferë për mos posedim të paisjeve dimërore./Pa Censurë/