Testet për va*ksinat kundër COVID19 shumë inkurajuese

Rezultatet e fazës së dytë të vaks*inave kundër COVID19 të publikuara në fillim të kësaj jave janë shumë inkurajuese dhe premtuese, sipas një eksperti mjekësor turk. “Ndërsa studimet e vaksi*nimit vazhdojnë intensivisht me pritje dhe shpresa të mëdha rezultatet premtuese të fituara në studimet e fazës së hershme në lidhje me dy studimet u publikuan në revistën prestigjioze shkencore ‘Lancet’” thkesoi Atila Taner Kalaycıoğlu.

Baby Boo

“Nëse gjithçka shkon mirë në testimin e Fazës III, ashtu si në Fazën I dhe II në rastin më të mirë ne mund të kemi një va*ksinë kundër kor*onavir*usit deri në fund të vitit ose në muajt e parë të vitit 2021” theksoi ligjëruesi i Fakultetit të Farmacisë në Universitetin Teknik të Karadenizit. Kalaycıoğlu tha se në mes të pan*demisë, studiuesit po punojnë aq shpejt sa të munden të zhvillojnë vaks*inën.