‘TERROR’ I POLICISË ME BANORËT NË JALË, ‘10 TË ARRESTUAR MES TYRE NJË 14-VJEÇARE’ (VIDEO)

IKMT vazhdon aksionin në Jalë për prishjen e 9 objekteve pa leje kryesisht biznese.

Baby Boo Tinex

Ndërkohë pronarët e bizneseve kanë kundërshtuar prishjen e ndërtesave të tyre.

Deputeti demokrat Agron Shehaj tregon përleshjen e banorëve nëpërmjet një video të publikuar në rrjetet sociale.

Sipas tij janë mbi 10 persona të arrestuar nga policia përfshirë këtu edhe një vajzë 14 vjeçare. Shehaj bën me dije se një prej të ndaluarve është i operuar në kokë dhe është dhunuar nga policia gjatë transportit në fugon.
Linku i videos: https://www.facebook.com/agronshehaj.al/videos/349243728951192/
“Vazhdon terrori i policisë kundër qytetarëve të pambrojtur.

Vazhdon terrori i policisë kundër popullit të pambrojtur.Mbi 10 të arrestuar (përfshirë një 14 vjeçare?) në Jalë midis qytetarëve që protestojnë kundër prishjes së banesave në mënyrë arbitrare nga Qeveria.

Publiée par Agron Shehaj sur Mardi 18 septembre 2018

Mbi 10 të arrestuar ( përfshirë një 14 vjeçare?) në Jalë midis qytetarëve që protestojnë kundër prishjes së banesave në mënyrë arbitrare nga Qeveria”, shkruan Shehaj.

Restorant Lumare