“Tepër e bukur pom duket vetja”, deputetja Matoshi meraklike e filterave


Deputetja dhe aktorja shqiptare, Adriana Matoshi, ka treguar me anë të videos se është pasionuar pas një efekti të instagramit.
“Ton ditën kom ec me qit filter, se tepër e bukur pom duket vetja”, dëgjohet duke thënë deputetja.
Ndryshe, aktorja po e shijon në maksimum lidhjen e sa të dashurisë me Keith.

https://www.gazetaexpress.com/wp-content/uploads/2021/09/adrianamatoshi_242920409_933378857252982_1873569514210207531_n.mp4