Telegram Ngushëllimi


E nderuara familje Osmani,
Më pikëlloi shumë lajmi për ndarjen nga jeta e Noarit të vogël. Nuk mund të gjej fjalët për të ju ngushëlluar për humbjen e më të dashurit tuaj dhe tonë, Noarit. Noari ishte një engjëll dhe ashtu do të mbetet pranë krijuesit.

Ai tashmë është lartë me begatitë e pafundshme që Zoti ju jep engjujve si Noari. E dashura familje Osmani, pranoni ngushëllimet e mia sepse Noari ishte i të gjithë neve, prandaj kjo është ditë zie për të gjithë Gostivarin.
Me pikëllim të thellë, Arben Taravari