Tejkalohet pika për ndryshimet në Kodin Zgjedhor për shkak të takimit të liderëve

Pika e rendit të ditës për ndryshimet në Kodin Zgjedhor është tejkaluar për shkak të takimit të liderëve. Deputetët njëzëri me 77 vota pranuan që të kalohet në pikën tjetër të agjendës.

Baby Boo

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, tha se nëse ka marrëveshje konsesuale nga takimi i liderëve, por edhe nëse nuk ka, do të nisë debatin për Kodin Zgjedhor, përcjell Telegrafi Maqedoni. Më herët ndryshimet në Kodin Zgjedhor u miratuan në Komisionin për Çështje Evropiane dhe Komisionin Ligjvënës-Juridik.

Edhe përkunëdr 401 amendamenteve të dorëzuar nga OBRM-PDUKM, asnjëri prej tyre nuk u pranuan.