Tea i kthehet Beartit: “Lëndon femrat sepse do një mashkull”

Pas puntatës në emisionin “Goca dhe Gra”, ku si temë u fol mes ndryshimit të lidhjes dhe njohjes.
Tea dha mendimin e saj duke prekur historinë me Beartin e cila tha se për 5 muaj ishte me të në nbë lidhje dhe jo njohje.

Pas kësaj, Beartit nuk i shpëtoi kjo deklaratë. Ai vendosi një thënje në Insta story, duke kaluar kështu në ofendime kundrejt Teas.
Nuk vonoi as edhe nga Tea një kundërpërgjigje, ajo hodhi një video që siduket i dedikohet Beartit.
“Ndonjëher një mashkull lëndon çdo femër që hyn në jetën e tij, vetëm se shpirti i tij binjak është një mashkull”, shkruhej në video.

Baby Boo