Të sht*ëna me ar*më zj*arri në Shkup, pla*goset një person


Një person është lë*nduar në një in*cident që ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Shkup. Në SPB Shkup është de*noncuar se në rrugën “Goce Stojçevski” në Çair, një person ka shtë*në në drejtim të E.I (27) nga Shkupi dhe me pl*umb e ka pla*gosur në pjesën e këmbës.

Personit të pla*gosur i është ofruar ndihma mjekësore në Spitalin e Qytetit “Shën Naumi i Ohrit”.
Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.