Të shtëna me ar*më zj*arri në Medresen e vajzave në Tetovë (VIDEO)


Në Medresenë e vajzave në Tetovë ka patur të shtëna me ar*më zj*arri. Akoma nuk dihen motivet e kësaj ngjarjeje të rëndë. Dëshmitarët kanë thënë se kanë qenë shtatë të shtëna me ar*më zj*arri drejt paraleles së shtrirë të Medresës së vajzave në Tetovë (katër në drejtim të një klase dhe 3 në korridor).
Policia pritet të jep më shumë detaje rreth ngjarjes.