Të sht*ëna me ar*më zja*rri në Gjilan, humb jetën një 50 vjeçar


Sot rreth orës 19:45 në parkun e qytetit të Gjilanit, ka pasur të sht*ëna me ar*më, ku si pasojë ka vde*kur një person, i gjinisë mashkull 50 vjeçar cili dyshohet që me prejardhje është nga Bujanovci.

Siç raportojnë mediat vendase, i ndjeri ishte në një kafene ku dy personat e panjohur kanë ardhur në drejtim të të ndjerit dhe kanë sht*ënë me ar*më zja*rri.
Arsyet e vr*asjes ende nuk janë bërë të ditur.

Ndërsa sipas raportimeve të gjitha njësitë policore janë të angazhuar për të kërkuar të dyshuarit.