Të hënën fillon viti i ri shkollor 2019-2020, Ademi: Prindërit t’i dërgojnë fëmijët në shkollë

Ndonëse është paraparë bojkot i mësimit, ministri i Arsimit, Arbër Ademi thotë se prindërit të hënën duhet t’i dërgojnë fëmijët e tyre në shkollë. Të hënën është dita e parë mësimore, është ditë feste dhe e rëndësishme posaqërisht për ata që për herë të parë regjistrohen nëpër shkolla, nuk ka kushte për grevë dhe ne do të gjejmë zgjidhje, thotë Ademi. Për këtë dhe shumë pyetje të tjera ndiqni intervistën e plotë në emisionin 10 minuta në ora 19:10.

Baby Boo