“Të Gruevskit?! Unë nuk kam as numrin e Ramës”

“Jo vetëm numrin e Gruevksit, por as numrin e Ramës nuk e kam. Po komunikojmë përmes shefave të kabinetit dhe sekretarëve”.

Baby Boo

Kjo ishte përgjigja e Metës në “Open” ndaj deklaratave të bëra nga kryeministri Edi Rama më herët gjatë kësaj jave në një emision televiziv.

Kur Nikollë Lesi i tha kryeministrit që t’i merrte numrin Gruevskit që ta kishte rezervë, Rama iu përgjigj se do t’ia merrte Presidentit Meta.