Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve sot në Maqedoninë e Veriut!


Në 24 orët e fundit, në tërë territorin e vendit janë regjistruar 185 raste të reja me të infektuar me Covid-19, ndërsa 11 pacientë kanë vdekur. Shkupi mban rekordin me të infektuar, gjithsej 96, e pasuar nga Struga me 20, Dibra 18, Tetova 14, Kumanova 2, Shtipi 4, Resnja 8, Kërçova 3, Ohri 7.

Ndërkohë, nga Shkupi kanë ndërruar jetë 8 pacientë, një nga Kumanova, një nga Tetova dhe një nga Shtipi.

Baby Boo