Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve sot në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1545 testime, dhe 199 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup 90
Kumanovë 17 Dibër 6 Shtip 9 Prilep 3 Tetovë 12 Strugë 12 Manastir 2 Ohër 4 Kavadarci 2 Gostivar 5 Strumicë 2 Radovish 1 Krushevë 1 Probishtip 3 Demir Hisar 1 Sveti Nikole 24 Kërçovë 3 Resnje 2

Baby Boo

Humbën jetën tetë pacientë, një pacient nga Shkupi, një nga Shtipi, katër nga Tetova dhe dy pacientë nga Struga.
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 120 pacientë të shëruar
Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 76.107 teste për COVID-19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 7975, numri i pacientëve të shëruar është 4080, numri i atyre që humbën jetën është 376 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3519.