Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve sot në Maqedoninë e Veriut!


Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1279 testime, dhe 153 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 66
-Kumanovë 13
-Shtip 13
-Prilep 2
-Tetovë 20
-Strugë 7
-Manastir 1
-Ohër 7
-Kriva Palankë 1
-Koçan 1
-Probishtip 1
-Sveti Nikollë 3
-Kërçovë 6
-Resnje 12

Humbën jetën 6 pacientë, një pacient nga Shkupi, dy nga Shtipi, një nga Tetova, një pacient nga Ohri dhe një nga Resnja.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 75 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 47
-Shtip 13
-Prilep 1
-Tetovë 3
-Sekond 2
-Veles 1
-Ohër 3
-Kavadarci 1
-Gjevgjeli 2
-Koçani 1
-Probishtip 1

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 55,735 teste për COVID-19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 5595, numri i pacientëve të shëruar është 2166, numri i atyre që humbën jetën është 265 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3164.