Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2688 teste, dhe 641 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:
Shkup 325 Kumanovë 26 Dibër 1 Shtip 25 Prilep 38 Tetovë 25 Strugë 5 Veles 10 Manastir 14 Ohër 10 Kavadar 25 Gostivar 11 Gjevgjeli 20 Strumicë 24 Kriva Palankë 9 Radovish 5 Krushevë 1 Koçani 10 Probishtip 3 Demir Hisar 2 Pehçevë 2 Berovë 3 Vallandovë 3 Vinicë 3 Delçevë 2 Kratovë 3 Sveti Nikole 3 Kërçovë 18 Resnje 8 Negotinë 7.

Humbën jetën 12 pacientë, tre pacientë nga Shkupi (52, 73 dhe 85), një nga Kumanova (59), dy pacientë nga Prilepi (78 dhe 75), dy nga Velesi (61 dhe 62) dy pacientë nga Gostivari (43 dhe 76vjet), një nga Strumica (66 vjet) dhe një pacient nga Sveti Nikole (69 vjet). Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 233 pacientë të shëruar nga:

Deri më tani, një total prej 226,612 teste të COVID -19 janë kryer në vend.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 24836, numri i pacientëve të shëruar është 17905, numri i atyre që humbën jetën është 862 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 6069.

Baby Boo