Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Ministria e Shëndetësisë, bëri të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nga 1648 testime të realizuara, 383 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.
Shkupi vazhdon të ketë numrin më të lartë të të infektuarve.

Shkup-201, Kumanovë-11, Shtip-21, Prilep-20, Tetovë-8, Sstrugë-5, Veles-9, Manastir-12, Ohër-4, Kavadarc-7, Gostivar-6, Gjevgjeli-8, Strumicë-20, Kriva Pallankë-6, Radovish-7, Koçan-7, Probishtip-3, Berovë-5, Vallandovë-4, Vinicë-1, Dellçevë-4, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-4, Resnjë-2 dhe Negotinë-3.
Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjisturar 95 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-43, Kumanovë-6, Shtip-3, Tetovë-10, Manastir-2, Ohër-2, Kavadarc-1, Gjevgjeli-3, Strumicë-1, Kriva Pallankë-3, Radovish-3, Koçan-8, Bberovë-2, Vallandovë-3, Sveti Nikollë-2 dhe Kërçovë-2.
Ndërkaq gjatë 24 orëve të fundit betejën me virusin korona e kanë humbur 7 pacientë.