Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.636 teste, ndërkohë që janë regjistruar 163 raste të reja me Kovid-19 dhe atë në: Shkup-52, Kumanovë-21, Dibër-2, Shtip-33, tetove-4, Strugë-7, Veles-2, Manastir-5, Ohër-1, Kavadar-4, Gostivar-17, Strumicë-2, Koçan-2, Probishtip-2, Demir Hisar -3, Makedonski Brmod-1, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-1 dhe Resnjë-1.

Baby Boo

“Nuk është regjistruar asnjë viktimë. Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar edhe 69 pacient të shëruar. Nga Shkupi-41, Dibër-1, Shtip-10, Prilep-4, Terovë-1, Veles-3, Kavadar-2, Gostivar-6, Probishtip-1”, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.