Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1404 teste dhe 98 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: Shkup 50 Kumanovë 6 Shtip 4 Prilep 5 Tetovë 7 Strugë 3 Veles 1 Manastir 4 Ohër 2 Gostivar 1 Strumicë 9 Kriva Palankë 1 Koçani 1 Berovë 1 Delçevë 2 Kërçovë 1.

Humbën jetën 9 pacientë, nga Kriva Palanka (52 vjet ), dy nga Gostivari (60 vjet dhe 62 vjet), nga Kumanova (60 vjet), nga Velesi (70 vjet), dy nga Shkupi (71 vjet dhe 23 vjet), dy nga Strumica (29 vjet dhe 44 vjet). Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 104 pacientë të shëruar. Deri më tani, një total prej 167,760 teste COVID -19 janë kryer në vend. Nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 15925, numri i pacientëve të shëruar është 13418, numri i atyre që humbën jetën është 661 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 1846.

Baby Boo