Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Në 24 orët e fundit janë kryer 1542 teste për COVID-19 dhe prej tyre 142 raste kanë dalë pozitivë. Gjatë 24 orëve të fundit edhe 5 pacientë kanë humbur betejën me virusi. Bëhet fjalë për një pacient nga Gostivari 69 vjeç, një nga Prilepi 84 vjeç, një nga Ohri 84 vjeç, një nga Makedonski Brod 46 vjeç dhe 1 nga Shtipi 58 vjeç.
Po ashtu në 24 orët e fundit janë shëruar edhe 98 pacientë. Për momentin në vendin tonë janë 1919 persona aktiv me COVID-19.

Baby Boo