Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 4.145 testime janë regjistruar 495 raste të reja.
Prej rasteve të reja 228 janë në Shkup, 30 Kavadar, Veles 27, Manastir 24, Shtip 21, Prilep 20, Kumanovë 17, Kriva Pallankë 13, Koçani 12, Tetovë 11, Kërçovë, Gjevgjeli dhe Berovë 10, Negotinë 7, Ohër 7 dhe Vallandovë 6, Probishtip 5, Gotivar, Sveti Nikole, Radovish dhe Resnjë 4, Strugë, Dellçevë dhe Demir Hisar 3, Strumicë, Vinicë, Kratovë, Bogdanci dhe Dojran 2 dhe gna 1 në Krushevë, Makedonska Kamenicë dhe Pehçevë.

Baby Boo

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 308 pacient të shëruar dhe 13 të tjerë kanë humbur jetën, ndërsa prej tyre 3 janë gna Shkupi, 2 nga Kumanova dhe nga 1 në Prilep, Manastir, Veles, Kavadar, Ohër, Koçani, Probishtip dhe Kriva Pallankë.
Që nga fillimi i pandemisë në Maqedoni ka pasur 202.203 raste me coronavurr, ndërsa prej tyre 188.332 janë shëruar dhe 7.121 kanë humbur jetën.