Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 12,149 raste janë aktive me koronavirus në vend. Gjatë 24 orëve të fundit ISHP ka raportuar 190 raste të reja, 10 viktima dhe 293 pacientë të shëruar.