Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Ministria e Shëndetësisë njofton se në në 24 orët e fundit janë kryer 3.885, ndërsa janë regjistruar 557 raste të reja me coronavirus. Më shumë raste ka në Shkup-268, Kumanovë-39, Veles-29.
Instituti për Shëndet Publik sot ka regjistruar 572 pacientë të shëruar nga coronavirusi.

Janë konfirmuar 28 vi*ktima nga coronavirusi. 11 persona të vd*ekur nga Shkupi (81, 78, 78, 77, 76, 75, 74, 72, 72, 65 dhe 58), nga 3 të vd*ekur nga Strumica (85, 78 dhe 74) dhe Tetova (77, 69 dhe 69) ), nga 2 persona të vd*ekur nga Gostivari (78 dhe 63) dhe Kumanova (68 dhe 45), nga një person i vd*ekur nga Manastiri (74), Kërçovë (78), Vallandova (83), Kavadari (74), Gjevgjeli (87), Ohri (59) dhe Struga (62).

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 185.450, numri i pacientëve të shëruar është 166.099, numri i të vdekurve është 6.367, ndërsa numri i rasteve aktive është 12.984.