Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Ministria e Shëndetësisë njofton se në në 24 orët e fundit janë kryer 4.553, ndërsa janë regjistruar 464 raste të reja me coronavirus.
Më shumë raste të reja ka në Shkup-225, Kumanovë-42, Strumicë-35 dhe Shtip 27.
Instituti për Shëndet Publik sot ka regjistruar 435 pacientë të shëruar nga coronavirusi.

Janë konfirmuar 23 vi*ktima nga coronavirusi. 11 persona të vde*kur nga Shkupi (47, 55, 61, 78, 78, 79, 79, 81, 81, 81 dhe 83), nga 3 të vde*kur nga Ohri (40, 68 dhe 75) dhe Struga (45, 67 dhe 77) ), 2 persona të vd*ekur nga Velesi (60 dhe 73) dhe nga një të vd*ekur nga Tetova (62), Kumanova (54), Kërçova (72) dhe Makedonski Brod (73).

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 183.523, numri i pacientëve të shëruar është 163.852, numri i vd*ekjeve është 6.259, ndërsa numri i rasteve aktive është 13.412.