Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Vazhdojnë të mbeten të larta shifrat e vi*ktimave nga COVID-19 në vendin tonë, ndërsa rastet e reja kanë filluar të stabilizohen prej 3 javësh. Kështu gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 5362 testime për COVID dhe prej tyre kanë rezultuar pozitivë 577 persona, pjesa më e madhe në Shkup me 265 raste.

Ndërsa vi*ktimat kanë qenë 30 duke e çuar numrin e vi*ktimave që nga fillimi i pandemisë në 6 214. Po ashtu janë shëruar edhe 1010 pacientë, 163070 të shëruar që nga fillimi i pandemisë. Rastet aktive me Covid janë 13166.