Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1825 testime dhe 115 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup 32 Kumanovë 7 Dibër 8 Shtip 14 Prilep 2 Tetovë 10 Veles 2 Ohër 3 Gostivar 11 Gjevgjeli 3 Kriva Palankë 3 Koçani 1 Probishtip 1 Berovë 8 Delçevë 3 Sveti Nikole 4 Kërçovë 3.

Baby Boo

Humbën jetën tre pacientë dy pacientë nga Shkupi në moshën 62 dhe 68 vjeçar dhe një pacient nga Struga në moshën 68 vjeçare. Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 225 pacientë të shëruar. Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 134.318 teste COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 13.308 numri i pacientëve të shëruar është 9977 numri i atyre që humbën jetën është 557 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2774.