Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

24 orët e fundit janë kryer 3480 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 296
kanë rezultuar pozitiv. Në 24 orët e fundit 8 pacient kanë humbur betejen me virusin ndersa 109 persona janë sheruar.

Baby Boo