Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2896 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 17
kanë rezultuar pozitivë. Në 24 orët e fundit një pacient ka humbur betejen me virusin ndersa 8 persona janë sheruar.

Baby Boo