Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2743 teste, prej të cilave 9 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19 dhe atë: Tetovë-6, Ohër-1 dhe Gostivar-2.
Janë regjistruar dhe 10 pacientë të shëruar, ndërkohë që nuk ka asnjë viktimë nga Kovid-19 në 24 orët e fundit.

Baby Boo