Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1650 teste prej të cilave 6 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19 dhe atë në Shkup 5 dhe një në Kërçovë. Në ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 27 pacientë të shëruar. Fatmirësisht në 24 orët e fundit nuk është shënuar asnjë viktimë.

Baby Boo