Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Në 24 orët e fundit janë bërë 3.143 testime ndërsa janë regjistruar 37 raste të reja me koronavirus. Rastet janë regjistruar në Shkup-20, Kërçovë-4, Veles-3, Tetovë dhe Vinicë nga 2.

Baby Boo

Në Kumanovë, Strumicë, Koçani, Sveti Nikollë, Radovish dhe Makedonska Kamenicë nga një.
Në 24 orët e fundit si pasojë e komplikimeve të shkaktuara nga koronavirusi jetën e kanë humbur 15 persona.
Janë regjistruar 69 pacientë të shëruar.