Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 3,519 teste dhe 843 raste të reja të COVID-19 u regjistruan në: Shkup 360 Prilep 66 Negotinë 54 Kumanovë 51 Kavadari 44 Strumicë 33 Veles 30 Tetovë 26 Ohër 25 Gjevgjeli 22 Kriva Palankë 20 Gostivar 18 Koçani 16 Shtip 12 Bogdanci 11 Manastir 9 Krushevë 8 Kërçovë dhe Probishtip nga 6 raste në secilin qytet Strugë 5 Resnje dhe Demir Kapijë nga 4 raste në secilin qytet Valandovë dhe Demir Hisar nga 3 raste në secilin qytet Sveti Nikole, Berovë dhe Kratovë nga 2 raste në secilin qytet Makedonski Brod 1

Humbën jetën 11 pacientë, 5 pacientë nga Shkupi (77, 73, 63, 63, 39), 2 pacientë nga Kavadari (77, 71) dhe Negotinë (77, 63) dhe 1 pacient nga Kumanova (75) dhe nga Koçani (72).Të gjithë pacientët humbën jetën në spital. 333 pacientë të shëruar.

Deri më tani, një total prej 537,024 testesh të COVID-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 106,110, numri i pacientëve të shëruar është 94,275, numri i atyre që humbën jetën është 3,176 dhe numri i rasteve aktive është 8,659.