Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3,144 teste dhe 726 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në: Shkup 367 Prilep 53 Kumanovë 34 Negotinë 29 Kavadari 26 Manastir 25 Ohër 23 Kriva Palankë 21 Veles 18 Tetovë 17 Gjevgjeli 14 Gostivar 12 Koçani 10 Shtip dhe Strugë nga 9 raste në secilin qytet Probishtip 8 Demir Kapijë 7 Strumicë, Berovë, Krushevë, Kratovë dhe Demir Hisar nga 5 raste në secilin qytet Kërçovë 4 Sveti Nikole dhe Resnje nga 3 raste në secilin qytet Delçevë, Vinicë, Valandovë dhe Bogdanci nga 2 raste në secilin qytet Makedonski Brod 1

Baby Boo

Humbën jetën 7 pacientë, 2 pacientë nga Shkupi (77, 74) dhe Kërçova dy nga(71, 51), dhe nga 1 pacient prej këtyre qyteteve: nga Manastiri (72), Negotina (67) dhe Kavadari (64). Gjashtë pacientë humbën jetën në spital dhe një pacient humbi jetën në shtëpi. 368 pacientë të shëruar.

Deri më tani, një total prej 526,870 testeve të COVID-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 103,746, numri i pacientëve të shëruar është 91,875, numri i atyre që humbën jetën është 3,151 dhe numri i rasteve aktive është 8,720.

Restorant Lumare