Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1382 testime dhe janë regjistruar 198 raste të reja të COVID -19.
Shkup 83 Kumanovë 12 Dibër 1 Shtip 21 Prilep 2 Tetovë 9 Strugë 3 Veles 2 Manastir 11 Ohër 3 Gostivar 10 Radovish 7 Koçani 1 Probishtip 2 Demir Hisar 3 Sveti Nikole 27 Kërçovë 1

Baby Boo

Humbën jetën 4 pacientë një pacient nga Shkupi dy nga Prilepi dhe një nga Tetova.
Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 97 pacientë të shëruar. Deri më tani në total janë kryer 80,774 teste për Covid-19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 8530 numri i pacientëve të shëruar është 4565 numri i atyre që humbën jetën është 393 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3572.