Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Gjatë 24 orëve të fundit ,janë kryer 2596 teste dhe 367 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: Shkup 167 Prilep 37 Kavadari 33 Ohër 17 Veles 15 Kumanovë 14 Tetovë 14 Gostivar 12 Negotinë 12 Shtip 7 Gjevgjeli 7 Manastir 6 Strugë 4 Kratovë 4 Strumicë 3 Resnje 3 Koçani 3 Delçevë 2 Probishtip 2 Krushevë 2 Kërçovë 1 Kriva Palankë 1 Berovë 1 Valandovë 1.

Humbën jetën 5 pacientë, 2 pacientë nga Shkupi (91 dhe 83) dhe nga një humbje jete është raportuar në Gostivar (77), Kriva Pallankë (40) dhe Demir Hisar (65). Të gjithë pacientët humbën jetën në spital. 202 pacientë të shëruar.

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 482,026 teste COVID-19. Numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 96,518, numri i pacientëve të shëruar është 87,324, numri i atyre që humbën jetën është 2,971 dhe numri i rasteve aktive është 6,223.

Baby Boo