Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 726 teste dhe 75 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në: Shkup 45 Kavadari 11 Prilep 8 Strugë 3 Negotinë 2 Tetovë 2 Veles 2 Kumanovë 1 Koçani 1.

Baby Boo

Humbën jetën 22 pacientë, 10 pacientë nga Shkupi (71, 64, 79, 84, 32, 73, 81, 67 dhe dy nga 65 vjet), dy humbje jete u regjistruan nga Tetova (68 dhe 70) dhe dy nga Prilepi (66 dhe 85 ) dhe nga një humbje jete në Radovish (85), Kavadari (63), Gostivar (82), Demir Kapijë (27), Strumicë (65), Ohër (68), Strugë (71) dhe Kumanovë (65). Nëntëmbëdhjetë pacientë humbën jetën në spital dhe një pacient humbi jetën në kushte shtëpiake. 1440 pacientë të shëruar.

Deri më tani, një total prej 471,417 testeve të COVID-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 94,871, numri i pacientëve të shëruar është 85,439, numri i atyre që humbën jetën është 2,946 dhe numri i rasteve aktive është 6,486