Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 2518 testime të realizuara, 444 persona janë diagnostifkuar me virusin korona.

Shkup-209, Kumanovë-26, Tetovë-13, Prilep-5, Gostivar-12, Shtip-8, Manastir-8, Veles-26, Ohër-26, Strumicë-8, Kavadarc-32, Strugë-11, Kërçovë- 10, Sveti Nikollë-1, Gjevgjeli-3, Resnjë-1, Kriva Pallankë-3, Radovish-5, Dellçevë-16, Probishtip-3, Vinic-3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Bogdanc-2, Kratovë-3, Demir Kapi-6 dhe Pehçevë-1.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 894 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-497, Kumanovë-21, Tetovë-49, Prilep-30, Gostivar-14, Shtip-8, Manastir-6, Veles-10, Ohër-18, Strumicë-7, Kavadarc-47, Strugë-5, Koçan- 4, Kërçovë-11, Sveti Nikollë-6, Gjevgjeli-3, Negotinë-21, Dibër-20, Resnjë-4, Kriva Pallankë-15, Radovish-2, Berovë-12, Dellçevë-39, Probishtip-4, Vinic- 4, Makedonski Brod-1, Bogdanc-3, Kratovë-2, Krushevë-3, Makedonska Kamenica-16, Demir Kapi-8, Pehçevë-3, Dojran-1.

Ndërkaq, 21 pacientë nuk kanë mundur të fitojnë betejën me Covid-19.

Baby Boo