Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1621 testime të realizuara 138 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona.
Shkup-47 Kumanovë-17 Dibër-10, Shtip-16, Prilep-2, Ttetovë-2 Veles-5 Manastir-5, Ohër-2, Kavadarc-1, Gostivar-10, Kriva Pallankë-1, Koçan-5 Probishtip-1 Demir Hisar-1 Makedonski Brod-6 Vinicë-2 Kratovë-1, Kërçovë-3 dhe Resnjë-1

Baby Shop Charli

Instituti i Shëndetit Publik sot ka regjistruar 144 pacient të shëruar. Shkup-105, Shtip-9, Prilep-2, Tetovë-4, Veles-1, Manastir-5, Gostivar-1, Koçan-4 Probishtip-1, Demir Hisar-2 Berovë-1 Kërçovë-7 dhe Resnjë-2.
Gjatë 24 orëve të fundit 7 pacient e kanë humbur betejën me korona virusin. Dy pacient nga Shkupi dhe nga një pacient nga Makedonski Brod, Kërçovë, Manastir, Dibër dhe Shtip.

Restorant Lumare
Sigma Doors