Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Positive blood test result for the new rapidly spreading Coronavirus, originating in Wuhan, China

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 2664 testime të realizuara, 815 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Baby Boo

Shkup-329, Kumanovë-37, Dibër-1, Shtip-26, Prilep-46, Tetovë-51, Strugë-28, Veles-24, Manastir-52, Ohër-28, Kavadarc-31, Gostivar-36, Gjevgjeli- 9, Strumicë-20, Kriva Pallankë-12, Radovish-12, Krushevë-2, Koçan-9, Probishtip-3, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-2, Pehçevë -1, Berovë-5, Vallandovë-5, Vinic-1, Dellçevë-4, Kratovë-1, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-6, Resnjë-9 dhe Negotinë-19.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 396 pacientë të shëruar nga virusi krona, ndërkaq 20 pacientë nuk kanë mundur të fitojnë betejën me Covid-19.