Të akuzuarit nuk japin mbrojtje për “Titanik 3”!


Rasti “Titanik 3” të akuzuarit, Ejup Alimi dhe Ismet Guri nuk dhanë mbrojtjen e tyre para Trupi gjykues, nga gjykatësja Olja Ristova.

Pasi Prokuroria Speciale Publike deri më tani në proceset gjyqësore nuk ka arritur që të vërtetojë aktakuzën e ngritur, sipas palës mbrojtëse tha se nuk do të japin dëshmi të akuzuarit!

Baby Boo